Politistii clujeni au reusit prinderea uneia dintre cele trei persoane care au spart, pe 29 noiembrie, casa in care locuieste cunoscuta disidenta anticomunista Doina Cornea.
Politistii spun ca au fost identificate trei persoane care ar fi comis spargerea si ca, pana acum, s-a reusit prinderea uneia dintre ele, un tanar de 23 de ani din Campia Turzii, potrivit Agerpres.

Gina Pop a mai spus ca au fost recuperate o parte din bunurile sustrase din locuinta si ca politistii continua cercetarile pentru prinderea celorlalte doua persoane.

Duminica, 29 noiembrie, persoane necunoscute au spart locuinta de pe str. Alba Iulia a disidentei anticomuniste Doina Cornea, in timp ce aceasta nu era acasa.

Potrivit politistilor, din locuinta au disparut 4.000-4.500 de lei, dupa ce autorii spargerii ar fi intrat prin fortarea usii de acces in casa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.