Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a declarat la inaugurarea primilor 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania, ca, daca va exista finantare, in 2011 pot fi dati in folosinta 180 de kilometri de autostrada.

“Anul viitor pe Autostrada Transilvania pot sa fie gata 48 de kilometri, 12 aici (n.red. – pe tronsonul 2B, sectiunea care nu a fost finalizat, Turda – Campia Turzii), 36 de kilometri pe tronsonul 3C si poate sa fie gata Autostrada Bucuresti Ploiesti, adica inca aproape 60 de kilometri – pentru ca acolo la capat la intrarea in Bucuresti inca sunt niste probleme, e nevoie de o solutie pe care si Primaria Bucurestiului trebuie sa o agreeze si de asemenea centura, la nivel de autostrada, a Sibiului, adica bucatica de autostara din Coridorul IV, deci la sfarsitul anului viitor, in decembrie anul viitor, cel putin aceste lucruri trebuie sa fie gata", a declarat Radu Berceanu.

"Daca vor fi ceva bani mai multi, multe alte lucrari vor creste foarte mult in anul viitor in asa fel incat in 2011 sa se poata da gata vreo 180 km de autostrada. Dar repet, sunt doua conditii importante – pe de o parte banii si in al doilea rand implicarea", a mai afirmat ministrul.

Mai multe detalii despre Autostrada Transilvania cititi pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.