Primaria Timisoara a atacat in contencios administrativ Hotararea de Guvern prin care personalul institutiei este obligat sa-si prelungeasca programul cu publicul pana la ora 19:00 in zilele lucratoare si sa lucreze cinci ore sambata. Primarul Gheorghe Ciuhandu este de parere ca prin obligarea angajatilor sa lucreze gratis cate 4-5 ore in plus pe zi nu se reduce birocratia si ca masura este strict populista. Ciuhandu considera ca actul normativ emis de Executiv "vine in contradictie cu Codul Muncii, care precizeaza durata timpului de lucru si salarizarea pentru orele suplimentare prestate, lucru de care Guvernul nu a tinut cont".

Purtatorul de cuvant al primariei, Sorin Lazar, spune ca Primaria Timisoara a atacat in contencios actul guvernamental din motive bine intemeiate. "Noi avem un sistem de relatii cu publicul bine pus la punct. La noi nu se sta la cozi si nu se impune, astfel, prelungirea programului. Te uiti pe site la primarie si ai toate informatiile. Daca nu ti-e de ajuns, ai Call Center si poti suna pentru a afla detalii in plus".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.