Jurnalistii de la Investopedia.com au alcatuit un top al celor mai bine platite job-uri care nu necesita studii superioare, in functie de media castigurilor anuale, publicate de Oficiul de Statistica din SUA.
  • Locul 4 este ocupat de managerii de firme de pompe funebre, ce castiga anual de 49.620 de dolari in medie, scrie DailyBusiness.ro.
  • Pe podiumul celor mai mari castiguri, locul trei, ii gasim ofiterii din Politie, care, dupa ce au fost avansati in grad, au promovat examenele si au avut rezultate bune in cariera, pot obtine un venit de 63.000 de dolari pe an.
  • Locul doi, cu un salariu anual de 77.670 dolari, este ocupat de managerii din productia industriala. Acestia supervizeaza activitatile de productie. Desi este preferata o diploma de studii superioara, aceasta nu e obligatorie pentru obtinerea unui astfel de job.
  • Pe primul loc in acest top se situeaza controlorii de trafic aerian, cu un castig anual de 117.200 dolari. Acestia pot iesi la pensie la varsta de 50 de ani, daca au o experienta de 20 de ani, sau dupa de 25 de ani de munca, la orice varsta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.