Romania se afla in criza, nu doar financiara, sociala si politica, dar si morala, dupa ce un nou preot, de data asta o inalta fata bisericeasca, apropiat al Patriarhului Daniel, a aparut intr-un film porno alaturi de amantul sau.
Este vorba de Preotul Teoctist Nichitean, in varsta de 25 de ani. In ciuda varstei fragede, tanarul preot parea a avea un mare potential, ceea ce s-a dovedit a fi adevarat, insa din pacate nu in meseria sa de slujitor al Domnului.

Incidentul a fost descoperit de Libertatea, ziarul caruia amantul preotului, tanarul Dan, s-a confesat, pentru a se razbuna pe iubitul sau pentru ca acesta il inselase. Astfel, preotul nu a comis doar pacatul desfranarii, dar si cel al minciunii, ca sa nu mai vorbim de inclinatia sa homosexuala, indelung persecutata de Biserica Ortodoxa. Cu toate astea, preotul nu poate fi acuzat de ipocrizie din simplul motiv ca nu a participat in acest an nici la marsul gay, dar nici la protestele "pro-normalitate".


Cine este Preotul Teoctist Nichitean?


La 25 de ani, Teoctist slujea alaturi de Preafericitul Daniel si era considerat de multi urmasul acestuia. Era nelipsit de la ceremoniile importante ce aveau loc in lacasul de cult de pe Dealul Mitropoliei. Daca ziua isi servea biserica cu smerenie si sfintenie, se pare ca noaptea imbraca "haina desfraului". Reporterii de la Libertatea au prezentat un film in care Cuviosul Teoctist facea sex pe muzica populara si pe ritmuri de manele in chilia sa.


S-a retras din Biserica

In urma dezvaluirilor, reprezentantii Bisericii Ortodoxe au declarat ca Teoctist s-a retras din biserica. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat ca preotul-calugar Teoctist Nichitean si-ar fi dat "demisia" de la Arhiepiscopia Bucurestilor. "In luna august a acestui an si-a cerut iesirea din monahism, acum intelegem si motivul real. Mustrarea de consiinta si faptul ca aduce o grava ofensa Bisericii Ortodoxe Romane l-au determinat ca in luna august sa solicite iesirea din monahism, iar decizia i-a fost acceptata. Era un monah cu mici probleme de randuiala, dar erau minore si asa cum se practica in viata monahala se spera in depasirea lor, dar nimeni nu a banuit astfel de fapte", sustine Stoica, citat de Realitatea.



REALITATEA.NET - Scandal sexual la Mitropolie: Cuviosul Teoctist a fost filmat în timp ce făcea sex cu amantul său - ATENŢIE, IMAGINI EXPLICITE!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.