Deputatii au adoptat, marti, Ordonanta de urgenta privind acordarea ajutoarelor de incalzire pe perioada iernii, cu amendamentul solicitat de premierul in exercitiu Emil Boc, in sensul majorarii plafonului pentru ajutoare de la 425 lei la 615 lei.
Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat actul normativ, dupa ce Emil Boc a solicitat Parlamentului sa modifice OUG initial emisa de Guvern, prin care se acordau ajutoare de incalzire persoanelor ale caror venituri nu depasesc 425 lei, prin majorarea plafonului la 615 lei. Parlamentarii si-au exprimat votul prin ridicarea mainii, in conditiile in care s-a anuntat ca sistemul electronic s-a defectat.

Reprezentantii tuturor partidelor au apreciat ca, prin adoptarea acestei modificari la OUG initiala, Parlamentul a corectat o eroare a Executivului, oferindu-i "o lectie" si manifestandu-si "respectul pentru cetatenii care i-au ales".




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.