UPDATE: Incendiul izbucnit duminica dimineata la o fabrica de incaltaminte din Mogosoaia a fost stins dupa aproape noua ore, in momentul de fata pompierii fiind inca mobilizati pentru ca exista riscul ca focul sa se reaprinda, au declarat oficiali ai ISU Ilfov.
Fabrica a fost distrusa in totalitate si se presupune ca incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit produs la o matrita mai veche, relateaza NewsIn.

Aproximativ 70 de pompieri din Bucuresti si din Ilfov au fost mobilizati, duminica dimineata, in Mogosoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrica de incaltaminte.

Potrivit oficialilor ISU Ilfov, incendiul a fost anuntat in jurul orei 6.20, cand flacarile cuprinsesera o mare parte din cladirea fabricii, care se intinde pe o suprafata de 400 de metri patrati. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale, neexistand riscul ca focul sa se extinda la cladirile invecinate.

Proprietarii sunt cetateni chinezi, la fabrica se confectionau papuci si cizme din cauciuc si se lucra in regim non-stop. Muncitorii aflati in serviciu precum si cei aflati in cladirile alaturate au fost evacuati.

Proprietarii nu au putut sa precizeze de la ce a pornit incendiul si ce cantitati de materiale au in interiorul fabricii. Fabrica fost amendata de patru ori de inspectorii de mediu, mai spun oficialii.

Dupa stingerea incendiului, locul va fi cercetat de specialisti pentru stabilirea cauzelor incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.