"Straini in Noapte", una dintre cele mai iubite piese de teatru din Romania, pusa in scena de doi actori ce nu mai au nevoie de nicio prezentare: Florin Piersic si Emilia Popescu, revine la cererea publicului, la Opera Nationala Bucuresti
Dupa doi ani de longevitate si zeci de spectacole jucate cu casa inchisa in toata tara, la cererea extrem de mare a publicului, organizatorii au decis ca spectacolul trebuie sa continue.

Celebra piesa a fost jucata si la Paris, sub denumirea "Montagne Russe”, in interpretarea legendarului Alain Delon. Reprezentatia "Straini in noapte”, in regia lui Radu Beligan, abunda in replici savuroase si rasturnari de situatie spectaculoase, asemeni unui veritabil Montagne Russe. Formata din dialogul si jocul exceptional dintre Pierre si Juliette, piesa 'ataca' mai multe teme, de la psihologia masculina la varste inaintate, la diverse tipologii feminine, la amintiri din tinerete si chiar din copilarie.

"Straini in Noapte" este o piesa despre minciuni, infidelitati, seductie si pasiuni, in care orice persoana se poate regasi intr-o anumita masura. Fiecare replica este o perla, fiecare gest al lui Florin Piersic sau al Emiliei Popescu spune mai mult decat o mie de cuvinte, generand publicului emotii noi.

Publicul mai are o sansa de a gusta din farmecul deplin al acestei comedii romantice unice pe 19 octombrie, la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu ora 19.00, cand cei doi actori vor reda nostalgia clipelor frumoase ale tineretii, placerea dulce a prezentului la orice varsta si fiorii unor momente impresionante prin intermediul unei experiente de neuitat.

Preturile biletelor variaza, in functia de categoria de loc, astfel: Cat. I - 53 Lei, Cat II - 42,4 Lei si Cat. II - 21,2 lei. Biletele pot fi achizitionate la Magazinul Vreau Bilet, situat in Unirea Shopping Center, etajul 2, dar si de la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.