Drumul forestier care face legatura intre cabanele Voina si Cuca, din judetul Arges, a fost rupt de ape, sambata seara si a fost necesara interventia unei echipe de politisti si voluntari pentru a scoate la drumul de acces opt autoturisme si pentru a adaposti in siguranta 15 elevi.
Potrivit reprezentantilor politiei, turistii au sunat la dispeceratul 112 si au cerut ajutor, semnaland faptul ca in zona cabanei Cuca, din comuna Leresti, judetul Arges, drumul a fost degradat din cauza ploilor, scrie NewsIn.

"In zona s-au deplasat agentii Postului de Politie Leresti, care au constatat ca, in urma precipitatiilor abundente, drumul forestier care face legatura intre cabanele Voina si Cuca a fost rupt de ape si mai multe autoturisme ale turistilor care erau cazati la cabane au ramas blocate in zona", se precizeaza in comunicatul de presa al IPJ Arges.

Politistii, au reusit cu ajutorul mai multor voluntari, sa-i scoata din zona periculoasa pe cei 15 elevi care ramasesera izolati dupa ruperea drumului si sa-i duca in siguranta la cealalta cabana.

"Cu ajutorul mai multor voluntari din comuna, s-a actionat pentru scoaterea a opt autoturisme la drumul de acces, iar un grup de 15 elevi a fost condus pe jos pana la cabana Voina", se mai arata in comunicatul de presa al IPJ Arges.
Politistii mai precizeaza ca nu au fost inregistrate victime sau pagube materiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.