Primaria Sectorului 6 are in plan o investitie de 36 millioane euro pentru 200 de parcari din schelet metalic (2.400 de locuri pentru masini).
Potrivit Wall-Street, costurile de construire a unui sistem smart-parking (12 locuri) se ridica la 180.000 de euro si vor fi suportate de la bugetul local. Sistemele constau intr-un lift circular cu cod de acces personalizat pentru fiecare utilizator.

Autoritatea locala construieste in Militari si Drumul Taberei sase sisteme de parcare inteligenta verticala - Smart Parking. Primul dintre ele urmeaza a fi dat in folosinta in prima jumatate a lunii septembrie. Primaria are in proiect ca, prin atragerea unor surse de finantare alternative, sa mai dea in folosinta, pana la finele acestui an, 16 astfel de sisteme inteligente, verticale.

In paralel, se deruleaza lucrari in trei zone: str. Reveriei din Cartierul Miltiari, str. Cara Anghel si Aleea Compozitorilor - colt cu bd. 1 Mai (zona Drumetul), in Drumul Taberei.

Anul acesta vor fi construite 22 de astfel de sisteme, in 2010, 60 de sisteme, in 2011, 58 de sisteme, iar in 2012, 60 de sisteme.

Nu ratati galeria foto. O gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.