Spitalele din Olanda ofera contracte de munca pe 3 ani pentru asistente din Romania.
Potrivit reprezentantilor companiei de recrutare, pachetul salarial include: salariu brut pe scala 8 (max. 3.046 euro lunar, contract cu norma intreaga), prima legata de piata muncii (max. 513 euro lunar, pentru contract cu norma intreaga), prima de vechime (brut 2.688 euro pentru contract cu norma intreaga), bonus de 6,7% la sfarsit de an (8,3% in 2010), 8% prima de vacanta, buget personal (minimum 1%), precum si curs de limba olandeza.

Programul de munca este de 36 de ore pe saptamana, iar persoana astfel angajata va beneficia de un bilet de avion dus-intors platit de spital.

Se cauta persoane de sex feminin cu varsta maxima de 35 de ani si experienta minimum de 3 ani in spitale din Romania sau in alte tari din Europa pe pozitia de asistenta medicala specializarea anestezie, bloc operator, vorbitoare de limba engleza sau germane (fluent).

Pentru mai multe detalii accesati www.bacltd.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.