Social 17 August 2009 11:23
Intre doua familii de romi din Slobozia, a izbucnit sambata noaptea, un scandal de proportii in urma caruia 4 oameni au ajuns la spital. Doua dintre victime au fost impuscate cu o arma de vanatoare cu alice.
Conflictul se pare ca a pornit de la o suma de bani. Inspectorarul Judetean de Politie Ialomita informeaza ca au fost deja audiate 32 de persoane in acest caz si ca 16 persoane au fost implicate in mod direct in acest scandal intre clanuri rivale.

Doua persoane au ajuns cu plagi impuscate la spital, iar alte doua cu diverse rani, potrivit NewsIn.

"Au fost audiate 16 persoane si au fost intocmite actele premergatoare pentru savarsirea infractiunilor de ultraj, distrugere, uz de arma fara drept si vatamare corporala. De asemnea, la fata locului a fost prezent si un procuror din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Ialomita", a declarat Andreea Danila, subinspector IPJ Ialomita, potrivit Realitatea.net.

Aceleasi familii au mai fost implicate intr-un scandal acum doua saptamani, aplanat tot de fortele de ordine care au aplicat sanctiuni conform legii.


REALITATEA.NET - Scandal cu impuscaturi si sabii in Slobozia, soldat cu patru raniti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.