Social 13 August 2009 15:51
Edilii Capitalei vor cheltui peste doua milioane de lei pentru amenajarea unei platforme rectangulare de skateboard, in parcul Tineretului
Platforma va fi construita pe o suprafata de 2.800 de metri patrati, in zona de nord a Parcului Tineretului, la circa 250 metri stanga de intrarea principala, si va fi folosita inclusiv in competitii oficiale, potrivit unui anunt postat pe site-ul guvernamental de licitatii publice, relateaza NewsIn.

Constructia va fi realizata din beton de calitate superioara, astfel incat suprafata sa fie complet neteda, iar balustradele si elementele metalice vor fi din otel inoxidabil.

Platforma va avea doua etaje, legate de o scara, si o balustrada speciala. Langa platforma vor fi banci de lemn, dar si arbori de dimensiuni mari, care vor asigura umbra in zilele de vara.

Edilii mai promit ca toata zona va beneficia de o instalatie de nocturna, iar amplasarea becurilor va fi facuta astfel incat sa poata fi efectuate jocuri de lumini si umbre, cu ajutorul volumelor geometrice din beton.

In aceeasi zona din parc, vor exista si blocuri de beton, unde iubitorii de graffiti isi vor putea exersa talentul in deplina legalitate.

Amenajari pentru skatebord nu sunt singurele investitii planuite de edili in parcul Tineretului. Potrivit proiectelor primarului Sorin Oprescu, pana in 2012, in parc va fi construit un pavilion special pentru pasari, un castel cu derdelus, o fantana arteziana si un complex Aqua Land.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.