Social 6 August 2009 10:14
Potrivit casierului, marti, in jurul orei 18.00, in timp ce se pregatea sa iasa din tura, un barbat a batut in geamul casei de schimb valutar, rugandu-l sa il lase sa intre pentru a putea vedea spatiile comerciale invecinate.
"In momentul in care a intrat, barbatul a scos o arma, dupa cum sustine casierul, cu care l-a amenintat, apoi i-a dat o punga neagra, spunandu-i sa puna inauntru banii pe care ii avea. Astfel, casierul i-a dat 40.000 de lei, dupa care barbatul l-a incuiat in casa de schimb si a fugit", au declarat oficiali ai Politiei Targoviste, citati de NewsIn.

Autorul jafului armat are in jur de 30 de ani, 1,80 metri inaltime, este brunet si era imbracat intr-un tricou rosu si in blugi, iar pe cap avea o sapca de culoare kaki. Politistii au intocmit portretul robot al atacatorului si continua cautarile.

Incidentul are si o latura comica, descoperita de Mihai Bendeac, membru al trupei Mondenii, care a observat ca seamana izbitor de bine cu portretul robot al atacatorului. Astfel, declarandu-se ‘deconspirat’, vedeta a postat pe blogul sau un mesaj de ajutor pentru a scapa de politie: "Ajutati-ma sa ma ascund, ma prinde potera!"

Atacurile armate, din ce in ce mai dese in Romania

Cele mai vizate locuri sunt casele de schimb valutar sau chiar sediile unor banci. In iunie 2008, o tanara de 27 de ani a fost omorata cu mai multe lovituri de cutit intr-o casa de amanet din Galati, in urma unei tentative de jaf armat. Tanara a fost injunghiata de 14 ori si a murit la spital, aminteste Antena 3.

Un alt caz tragic a avut loc la inceputul acestui an, pe 29 ianuarie, cand doua persoane au murit, iar alta a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Brasov, dupa ce au fost impuscate in fata unei case de schimb valutar din Brasov.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.