Social 3 August 2009 15:19
In acest sfarsit de saptamana sunt estimati peste 100.000 de turisti pe litoralul romanesc. Pentru cei care nu au reusit inca sa ajunga la mare, meteorologii anunta ca temperatorile se vor pastra ridicate chiar si in toamna.
Vara se va prelungi cu una-doua luni mai ales in sudul tarii. Astfel cei care nu au ajuns inca pe litoral se vor putea bucura de temperaturi de pana la 25 de grade chiar si in octombrie potrivit realitatea.net.

Pentru aceste saptamani regimul termic va ramane placut, cel mai probabil fara canicula, meteorologii estimand 34-35 de grade in Lunca Dunarii, in timp ce in restul tarii temperaturile vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade Celsius.

In august se anunta temperaturi ceva mai ridicate decat in mod obisnuit pentru toata tara si ploi mai putine, insa care se vor incadra in valorile normale. Pentru septembrie meteorologii anunta ca in zona de sud-est a tarii temperaturile vor fi mai mari decat in mod normal, ceea ce inseamna ca vara se va prelungi, inclusiv in zona litoralului, Dobrogea, Baraganul, sudul Moldovei, in timp ce in octombrie ne putem astepta si la maxime diurne de pana la 25 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.