Din momentul in care a fost stramutat la Judecatoria Ramnicu Valcea, dosarul penal al Nataliei Carmen Paunescu a fost de doua ori amanat din cauza lipsei martorilor ambelor parti. Reamintim ca in vara anului trecut sotia senatorului-poet Adrian Paunescu a ucis trei din patru membri ai familiei Burlan, din judetul Olt, intr-un grav accident rutier produs din propria-i vina. Dupa mai multe "etape" desfasurate la Judecatoria Craiova, procesul Nataliei Carmen Paunescu a fost stramutat de catre Tribunalul Dolj la Judecatoria Ramnicu Valcea.

Urmatorul termen in acel dosar a fost fixat pentru data de 9 septembrie a.c., data la care martorii vor fi citati cu mandat de aducere. Noutatea in acest proces consta in faptul ca autoarea accidentului s-a obligat sa plateasca cheltuielile de spitalizare pentru singura supravietuitoare a tragediei de la Pielesti, judetul Dolj, Silvia Burlan, de 16 ani. CNAS a stabilit ca acestea se ridica la suma de aproximativ 82 de milioane de lei. De asemenea, un alt element de noutate este acela ca fosta aparatoare a Silviei Burlan a renuntat la custodia fetei, aceasta fiind incredintata uneia dintre rudele familiei Burlan.

"Fetita va ramane cu familia ei. Avocata care o reprezenta si-a retras pretentiile de pastrare a tutelei singurei fiice a familiei Burlan", a declarat actualul aparator al familiei Burlan. Pentru fapta comisa, Carmen Paunescu, daca va fi gasita vinovata, va fi pedepsita de la doi la sapte ani de detentie, la care se mai adauga alti trei pentru faptul ca in tragicul accident rutier au murit mai multe persoane, respectiv sotii Burlan si fiica lor cea mare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.