Social 3 Iulie 2009 13:01
Un tanar de 19 ani din Bucuresti a fost retinut, miercuri, de politistii bucuresteni, dupa ce a incercat, cu un pistol tip bricheta, sa jefuiasca o loterie Prono, reusind, insa, sa jefuiasca o benzinarie din sectorul 4, informeaza un comunicat al Politiei Capitalei.
Potrivit comunicatului, barbatul a intrat, pe 27 iunie, inarmat cu un pistol intr-o agentie Loto Prono din sectorul 4, unde a amenintat-o cu pistolul pe gestionara agentiei si i-a solicitat banii pe care ii are din incasari, dar, in momentul in care aceasta a actionat butonul de panica, s-a speriat si a parasit agentia.

Acelasi tanar a incercat o zi mai tarziu, pe 28 iunie, sa jefuiasca o benzinarie din sectorul 4. Barbatul avea fata acoperita si era inarmat, solicitand celor doi angajati sa ii dea toti banii proveniti din incasari, primind suma de aproximativ 1.700 de lei, dupa care a fugit, relateaza NewsIn.

Politistii au recuperat 80% din prejudiciu, totodata fiind identificata si ridicata arma folosita, respectiv un pistol tip bricheta si o parte din obiectele de imbracaminte folosite la comiterea infractiunilor.

Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de retinere pentru savarsirea infractiunilor de talharie si tentativa la talharie, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventiva, se mai arata in comunicatul Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.