Social 1 Iulie 2009 12:45
Judecatoria Sectorului 1 a fixat pentru 16 septembrie primul termen al procesului in care fostul sef SRI Radu Timofte este judecat alaturi de alte persoane, in legatura cu vanzarea locuintei de serviciu catre fostul director al Serviciului, fiind acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu Timofte pentru instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine un avantaj patrimonial, in forma calificata si respectiv pentru doua infractiuni de fals in declaratii, din care una in forma participatiei improprii, conform NewsIn.

Virgil Turcu, fost sef al Directiei Logistice din cadrul S.R.I., a fost deferit justitiei pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial, in forma calificata.

Fostul sef al SRI, Radu Timofte, trimis in judecata de DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.