Social 1 Iulie 2009 16:33
In spatele oamenilor mari sunt alti oameni mari. Sunt oamenii care i-au descoperit. Oamenii care le-au fost alaturi la inceput de drum. Oamenii care au crezut in ei, tot timpul. Fara ei, poate ca multe povesti de succes nu s-ar fi scris. Poate ca multi oameni mari nu ar fi ajuns sus. Cu siguranta, am fi avut de pierdut cu totii.
Si tu ai acum ocazia sa ajuti pe cineva sa iasa in fata. Sa fii un om mare din spatele unui alt om mare. Fii alaturi de noi, BRD Groupe Societe Generale, si ajuta-ne sa descoperim viitorii oameni mari. Oamenii in care tu crezi si cu care, intr-o buna zi, ne vom mandri cu totii.

Daca stii un om cu un talent deosebit, in orice domeniu, intra pe www.cautamoamenimari.ro si spune-ne si noua povestea lui. Iar noi il vom ajuta sa-si implineasca visul.

Sprijinul tau conteaza enorm. Pentru ca, impreuna cu tine, in fiecare luna, vom ajuta un om sa ajunga mare. Iar tu vei fi fericit stiind ca ai daruit lumii un talent. Un talent care altfel s-ar fi putut pierde pe drum.

Fii un om mare din spatele unui alt om mare!

Scrie-ne povestea lui, aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.