Fostul director general al Electrica Bucuresti a fost retinut de procurori sub acuzatia ca ar fi primit mita un Audi A8.

Silviu Boghiu, fost director general al societatii Electrica-Bucuresti, a fost retinut, ieri, de procurorii Parchetului National Anticoruptie sub acuzatiile de luare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Magistratii sustin ca au "probe si indicii" potrivit carora fostul director ar fi sprijinit un grup de infractori care a vandut, in nenumarate randuri, produse contrafacute societatii Electrica.

Mai mult, pentru ca "afacerile" gruparii sa mearga bine, Silviu Boghiu i-ar fi obligat pe subordonatii sai sa plateasca facturi pe care erau inscrise preturi supraevaluate. Conform anchetatorilor, in schimbul avantajelor facute infractorilor, Boghiu ar fi primit un autoturism Audi A8, evaluat in acest moment la 2,5 miliarde de lei. Anchetatorii vor cere, astazi, judecatorilor emiterea unui mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui Boghiu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.