Social 18 Iunie 2009 10:34
Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti aduce la Idelier Concept Store cea mai noua si, totodata, cea mai speciala colectie de portelanuri pictate manual: Bijuteriile.
Bijuterii pictate pe portelan

Dupa istoriile cu printese dantelate, pisici calatoare, gradini suspendate si case zburatoare pictate migalos pe ceainice, farfurii si alte obiecte din portelan fin, artista Ana Wagner continua povestea portelanului pictat manual pe cele mai noi si, in acelasi timp, cele mai mici obiecte de portelan din atelierul propriu.

“Pe o suprafata atat de mica cum este bijuteria, totul devine, bineinteles mai miniatural, chiar extrem de miniatural si implicit migalos”
, spune Ana Wagner.

Obiecte unicat

Bijuteriile de portelan din coletia B by Wagner sunt, fiecare dintre ele, obiecte unice

“Atelierul nostru de creatie mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate”.

Preturile variaza intre 140 lei un pandant si 239 pentru o bratara.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.