Social 1 Iunie 2009 12:00
Sindicatul National al Garzii de Mediu va declansa luni o greva japoneza la nivel national prin care cere alocarea de resurse pentru a compensa incompatibilitatile la care sunt supusi angajatii din administratie, iar protestul ar putea fi urmat de o greva de avertisment si de una generala.
La actiunile din 1, 15 si 22 iunie vor fi prezenti toti salariatii Garzii de Mediu la nivel central si judetean, iar acestia „in perioada actiunilor de protest nu vor mai participa la actiuni de aplicare a legii la nivelul protectiei mediului", potrivit unui comunicat al organizatiei.

Sindicalistii solicita alocarea de resurse pentru crearea noii legi de salarizare in sistemul bugetar, protectia salariala impotriva factorilor de risc la care sunt supusi, precum si un spor de 10% pentru personalul care executa serviciul de permanenta.

In plus, sindicalistii Garzii de Mediu doresc distribuirea unui numar suficient de bilete de odihna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.