Social 1 Iunie 2009 12:26
Un bucurestean a fost retinut de politisti, fiind acuzat de tentativa de omor, dupa ce a pus mercur in tigarile sotiei sale, cu care se afla in proces de divort, anunta Politia Capitalei.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti informeaza, sambara, printr-un comunicat, ca, pe 10 martie, la sediul Sectiei 25 Politie, s-a prezentat Elisabeta M, in varsta de 39 de ani, care a reclamat faptul ca pe masa din bucataria locuintei sale a gasit un pachet de tigari, iar, cand a vrut sa fumeze o tigara din acel pachet, a observat ca aceasta era neobisnuit de grea. Femeia a predat politistilor tigarile, informeaza NewsIn.

Reclamatia femeii a fost inaintata Serviciului Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, dosarul fiind inregistrat in evidentele cauzelor penale la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti - Sectia de Urmarire Penala.

Serviciul Omoruri a dispus efectuarea unei constatari tehnico-stiinsifice fizico-chimice, care a concluzionat ca in tigarile puse la dispozitie de catre Elisabeta M. au fost gasite 5,400 grame de mercur metalic.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca Adrian M., pe fondul actiunii de divort, a patruns in locuinta sotiei sale si, folosind mercurul, despre care a spus ca provenea dintr-un termometru spart, a introdus picaturi din acest metal in 3 tigari dintr-un pachet.

Vineri, procurorul criminalist din cadrul Sectiei de Urmarire Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis pe numele barbatului o ordonanta de retinere de 24 de ore, urmand ca sambata sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.