Social 1 Iunie 2009 15:54
Pe 6 iunie se deschide cea de-a doua editie a bazarului vintage Green Tea, intr-o atmosfera de casa de ceai a Bucurestiului de alta data, ultimele tendinte in vintage si hand-made, toate stropite cu parfumuri vechi de bunica.
GreenTea's Vintage & Yard Sale Fair se va desfasura sambata intre orele 11:00-18:30, pe strada Dr Burghelea nr 24 si isi doreste a fi un un eveniment de shopping alternativ axat pe stilurile vintage, hand-made si retro, aducand la lumina haine si accesorii noi sau vechi, toate unice in felul lor.

Bratari, cercei, inele, coliere, bentite colorate si animate, pantofi, gentute, nimic nu va lipsi acestui bazar cu farmec, iar daca veti dori o experienta inedita, puteti alege standul in care vi se va citi viitorul in cartile de tarot.

Ultima editie a reunit, in doar cateva ore de sambata dupa-amiaza, 50 de participanti si aproape 800 de vizitatori. Anul acesta aceeasi atmosfera de poveste a ceainariei, cu gradina plina de trandafiri, tei in floare si un cires plin de roade, ii va astepta pe iubitorii de ceai si arta vintage, cu aceeasi dragoste ca intotdeauna.

GreenTea este un loc unic in Bucuresti - cu patru saloane in stiluri diferite (Clasic, Japonez, Indian si Parizian-interbelic) si o gradina de vara, ceainaria creaza un decor de poveste pentru evenimentul care promite sa fie unul dintre cele mai importante ale sezonului.

Intrarea este 10 lei si va avea o bautura inclusa inclusa in pret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.