Social 27 Mai 2009 16:43
Daca vreti sa aveti un week-end placut, va invitam sa vizitati Targul pentru o Viata Sanatoasa, care isi deschide portile intre 29-31 mai 2009, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti. Orele de vizitare sunt intre 10.00-18.00 vineri, sambata si duminica.

Aici veti descoperi propuneri diverse legate de viata sanatoasa de care se vorbeste atat de mult in ultimii ani. Puteti petrece clipe placute alaturi de ofertele organizatorilor care se straduiesc sa prezinte cele mai variate idei pentru a scapa de stresul cotidian si de viata nesanatoasa.

Va asteptam sa descoperiti oferte de produse si servicii BIO (atat produse alimentare cat si produse cosmetice), sa va convingem sa faceti mai mult sport, sa gasiti carti interesante, sa va achizitionati echipamente sportive, sa gasiti medicul care sa va pastreze sanatosi, sa va bucurati de multitudinea de plante din targ si sa redescoperim impreuna natura.

1 leu din costul biletului va fi donat catre Asociatia Mai Mult Verde, pentru ca impreuna cu dumneavoastra sa continuam sa ajutam natura.

De asemenea, va asteptam sa participati la work-shop-urile noastre care vor avea teme variate de la nutritie sanatoasa, la forme alternative de relaxare, de la sfaturi pentru a ne relaxa prin propriile noastre creatii, pana la invitatii la sport, de la subiecte legate de psihologie, pana la subiecte legate de frumusetea sanatoasa, de la descoperirea secretelor kinetoterapiei pana la demonstratii sportive.

Pentru mai multe detalii legate de Targul pentru o Viata Sanatoasa va rugam sa accesati www.targuripentrutine.ro.


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.