Social 4 Mai 2009 16:15
Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) va intrerupe total alimentarea cu energie termica la nivelul municipiului Bucuresti, in noaptea de luni spre marti, ca urmare a incalziii vremii.
Reprezentantii RADET precizeaza ca, in acest fel, se incheie sezonul de incalzire pentru iarna 2008-2009.

Masura este luata pentru ca au fost indeplinite conditiile prevazute de H.G. nr. 425/1994, privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea si utilizarea energiei termice. Acest act normativ prevede, la articolul 117, ca oprirea incalzirii se face dupa trei zile consecutive in care temperatura medie a aerului exterior depaseste 10°C, intre orele 18.00 si 6.00.

Pentru consumatorii care se alimenteaza de la puncte termice proprii (spitale, scoli, gradinite, crese), RADET poate furniza in continuare agent termic pentru incalzire la parametri solicitati, mai spun cei de la RADET. Furnizarea de caldura in continuare se va face, insa, ca urmare a unei solicitari scrise in acest sens, din partea consumatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.