Social 4 Mai 2009 14:20
Parintii din Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar sunt nemultumiti ca elevii sunt folositi ca unealta de santaj intre sindicate si Guvern si spun ca daca boicotarea examenelor va duce la pierderea unui an scolar, vor da in judecata Guvernul si sindicatele.
"Ii intelegem pe profesori si intelegem situatia lor, dar nu suntem dispusi ca elevii sa fie luati drept unealta de santaj de catre sindicat. Pe de alta parte, si Guvernul face acelasi lucru sperand ca profesorii nu vor bloca anul scolar si nu-i vor lasa pe elevi sa piarda un an din viata", a declarat, pentru NewsIn, Mihaela Guna, presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar.

Federatiile sindicatelor din educatie au decis, joi, declansarea grevei generale in zilele in care se desfasoara teze cu subiect unic, respectiv 5, 13 si 21 mai, din cauza nerespectarii prevederilor legale legate de salariile cadrelor didactice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.