Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de gratiere a restului de pedeapsa a unei tinere in varsta de 26 de ani, mama a sase copii, condamnata in 1996 la doi ani de inchisoare, din care a executat sapte luni, pentru complicitate la furt calificat, suma sustrasa fiind de 215.000 de lei. In data de 19 decembrie 1996, inculpata - care era minora - impreuna cu alte persoane, a atras un cetatean roman in stare de ebrietate in locuinta coinculpatei Valeria Stanga, unde, profitand de neatentia partii vatamate, coinculpatul Tiberiu Cristian Badoi i-a sustras suma de 215.000 lei, folosita de faptuitori pentru a-si procura bauturi alcoolice, precizeaza sursa citata.

Ana Romanescu, nascuta la data de 24 septembrie 1979, a fost incarcerata in 19 martie 1998, a executat sapte luni din pedeapsa, beneficiind de mai multe intreruperi succesive ale executarii pedepsei pentru intretinerea copiilor minori, se arata in comunicat. Conform sursei citate, in urma anchetei sociale, s-a constatat ca Ana Romanescu are sase copii, cu varste cuprinse intre o luna si cinci ani, si locuieste in comuna Baia de Fier, judetul Gorj, intr-o constructie improvizata din carton si blani, care are o singura incapere de patru metri patrati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.