Social 2 Aprilie 2009 03:11
Boc l-a numit consilier personal pe probleme medicale pe profesorul Mihai Lucan, cel care l-a operat de piatra la rinichi.

Lucan a primit, in 2004, de la Gheorghe Funar, pe final de mandat, un teren la pret modic. Emil Boc, in calitate de primar, nu numai ca nu a cerut pretul corect pentru terenul primit de Lucan, dar a cerut modificarea contractului in favoarea acestuia de sapte ori.

In perioada in care Emil Boc a fost primar, hotararea privind terenul primit de Mihai Lucan a fost modificata de mai multe ori, fiind scazuta redeventa pe care acesta o platea statului si majorat regimul de inaltime pe care Lucan putea construi.

In 2006, potrivit modificarilor aduse HCL prin care Lucan obtinea terenul de 1.000 mp de la primarie, pentru care acesta a obtinut esalonarea platilor dupa cum urmeaza: 15.000 de euro la obtinerea autorizatiei de constructie si rate trimestriale de cate 550 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.