Social 2 Aprilie 2009 17:50
Nu a fost o pacaleala de 1 Aprilie. 20 de tineri clujeni s-au adunat ieri in centrul Clujului pentru a protesta impotriva circulatiei sufocante din oras.

Protestatarii si-au construit masini din lemn, folosind drept combustibil “autotalpa”. Marsul a inceput din fata catedralei Sfantu Mihail si a continuat pe Bulevardul Eroilor pana la Teatrul National din Cluj-Napoca.

"Masinile aglomereaza orasul din ce in ce mai tare, nu fac altceva decat sa polueze aerul, iar cand sunt parcate ocupa adesea spatiul pietonilor. Mai mult, stim cu totii cat de periculoase pot deveni masinile atunci cand sunt in trafic: in fiecare an mor peste 2.000 de romani in accidente de masina. Automobilele devin tot mai mari si mai grele, insa numarul persoanelor transportate cu ele scade, ceea ce e absurd si stupid!”, au declarat organizatorii Cruciadei vehiculelor cu autotalpa.

La marsul “anti-masini” au participat 20 de tineri, sustinuti de jurnalistii din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.