Social 2 Aprilie 2009 15:52
Mai multe avioane care ar fi trebuit sa aterizeze la Timisoara, au fost deviate, mercuri la pranz, spre Aeroportul din Arad, dupa ce la aeroportul timisorean s-a primit o amenintare cu bomba.

Activitatea pe Aeroportul Timisoara s-a reluat dupa o ora de la amenintarea cu bomba. Directorul Aeroprotului Traian Vuia din Timisoara, Dan Idolu, a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca activitatea pe aeroport a fost intrerupta aproximativ o ora, dupa ce s-a primit informatia ca la bordul unui aparat care urma sa aterizeze s-ar afla o bomba.

"La bord se aflau 22 de pasageri si patru membri ai echipajului si au fost nevoiti sa aterizeze de urgenta ca urmare a unei semnalizari cu bomba la bord. Aeronava a fost controlata din punct de vedere antitero si a fost transportata ulterior intr-un loc de garare", a declarat Idolu. Potrivit directorului, activitatea pe aeroport a fost reluata.

Oficialitatiele aeroportului timisorean au primit informatia ca la bordul unui aparat care venea de la Torino s-ar fi aflat o bomba. Aparatul a fost oprit la sol, iar celelalte zboruri care urmau sa ajunga la Timisoara au fost deviate catre Aeroportul din Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.