In incercarea de a afla cine este marele cistigator al potului de cinci milioane de euro, ghicitoarele din Galati au intrat in "transa globului de cristal".
De cind s-a imprastiat zvonul ca norocosul este galatean, ele nu au mai pus geana pe geana. Au intins si cartile de Tarot, doar-doar vor afla mai multe despre noul miliardar.

Ghicitoarea Roxana sustine ca "pensionarul" este "destul de tinar" si ca el nu va ramine pe "meleagurile noastre". Miliardarul ar urma, "vede" ghicitoarea in globul de cristal, sa plece la drum, "undeva peste o apa". Roxana nu-l fericeste insa pe om. Ea spune ca nu va scapa de probleme, ba, mai mult, ca va avea "mare suparare". Globul de cristal "arata" si infatisarea celui mai cautat barbat din Romania: este un om simplu, saten, nu prea inalt, poarta un semn vizibil pe chip, probabil ochelari, si a avut probleme cu inima si circulatia singelui. Dar, pe linga "marea suparare", se pare, zice ghicitoarea, pe galatean il va "lovi" din nou norocul in luna august, cind probabil va mai cistiga la loto.

Are un defect la picioare

Ghicitoarea Alisia nu zice nimic de vreun defect la fata, dar "vede" un defect la picioare. Sursa: tot globul de cristal. In acesta, chipul marelui cistigator se contureaza cam asa: e solid, are un defect la picioare, "adica merge mai greu", e un om "tare bun", a avut o munca grea si sta mai mult pe drumuri.
La fel ca si "colega" sa de ghicit, Alisia "vede" ca omul va avea multe obstacole de trecut, niste cumpene grele. Ea se aventureaza chiar sa-l consilieze: il sfatuieste sa nu depuna banii la o banca imediat si sa nu semneze nici o hirtie de angajament.

Intre timp, pensionarul se ascunde bine de ochii presei. El e bine protejat de familia sa, care l-a insotit la Bucuresti in momentul ridicarii banilor. Cumpene sau nu, cu semne pe fata sau cu defect la picior, marele cistigator se afla pe lista celor mai bogati si mai rivniti barbati din Galati.

A gresit un numar

La Tirgu Bujor se vorbeste doar despre galateanul care a jucat biletul de cinci milioane de euro la singura agentie loto din localitate. Oamenii spun ca barbatul a jucat aceleasi numere de mai bine de patru ani, dar a dat biletul cumnatei pentru a-l juca, iar aceasta ar fi gresit un numar. "Asa se vorbeste pe aici, ca galateanul a venit in vizita la noi, la Tirgu Bujor, si ca a dat biletul cumnatei sa il joace. Lumea vorbeste ca aceasta ar fi trecut din greseala un alt numar, ca barbatul s-a suparat, dar seara a avut de ce sa se bucure", ne-a spus Vasile Ionescu.

Din surse neoficiale am aflat ca marele cistigator, care are in jur de 50 de ani, s-ar fi pensionat pe caz de boala, ceea ce intareste "viziunile" vrajitoarelor care au spus ca ar avea un defect la picior sau la fata. "Ma bucur ca biletul a fost cistigat la noi. Poate ca omul nu va uita ca in orasul nostru si-a gasit norocul si poate ca va investi si aici. Lumea vorbeste ca ar intentiona sa plece din zona", ne-a declarat Stefan Arfire, primarul din Tirgu Bujor


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.