Sorin Miscoci se va constitui parte civila si vatamata in dosarul rapirii. Aceasta este concluzia la care a ajuns cameramanul Prima TV, care, deja, si-a angajat un avocat sa-l reprezinte. Potrivit unor surse judiciare, ieri, inainte de a pleca la Sibiu, si-a contactat telefonic avocatul, caruia i-a spus ca atunci cand se va intoarce din orasul sau natal, vrea sa puna la punct ultimele documentatii si sa stabileasca impreuna cu el suma care va reprezenta prejudiciul moral.

Conform acelorasi surse, Miscoci nu ar fi dorit sa mai aiba vreo legatura cu povestea tragica prin care a trecut, dar a fost convins de prevederile legii si de presedintele Romaniei, Traian Basescu. De asemenea, Sorin Miscoci il va trage la raspundere doar pe Omar Hayssam, iar potrivit celor spuse de el, daca se va dovedi ca si Mohamad Munaf a avut legatura cu rapirea lui si a colegilor sai, se va constitui parte civila si fata de acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.