Recursul declarat de Omar Hayssam si Mohammad Munaf la decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a hotarat arestarea lor preventiva pentru acte de terorism, a fost respins, ieri, de instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Instanta Suprema si-a motivat decizia pe considerentul ca recursurile lui Munaf si Hayssam sunt nefondate. Adus cu mascati in jurul orei 9.00, Hayssam a fost scump la vedere, iar instanta a decis judecarea recursului in sedinta secreta, intreaga ancheta in acest caz fiind strict confidentiala.

Cu toate acestea, sotia lui Hayssam a participat la dezbateri. Avocatul lui Omar Hayssam, Mihai Ciobanu, nu a dorit sa comenteze ce s-a intampat in sala de judecata, spunand doar ca "adevarul este altul decat cel reflectat in presa". Munaf a fost arestat in lipsa, el fiind in custodia autoritatilor americane. Omar Hayssam si partenerul sau de afaceri, Mohammad Munaf, au fost arestati preventiv in dosarul rapirii jurnalistilor Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian - pentru initiere, constituire si sprijinirea unei asocieri in scopul savarsirii de infractiuni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.