Politia maghiara a arestat luni un al doilea suspect in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma. Politia ungara a declansat o operatiune de amploare, fiind cautat si un al treilea suspect, care este dat in urmarire internationala.

UPDATE: O femeie a fost retinuta, luni, alaturi de cei doi barbati in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, ea fiind cea care conducea masina in apropierea localitatii Hartberg din Austria, informeaza cotidianul Marca. Politia austriaca a oprit masina in care se aflau cei trei si, din cate se pare, ei incercau sa ajunga in Italia. Cele trei persoane nu au opus rezistenta in momentul in care au fost retinute si au fost duse la cel mai apropiat sediu de Politie. De aici acestia vor fi transferati la Centrul de Politie din Graz, de unde vor fi extradati in Ungaria, pe numele celor trei fiind deja emise mandate internationale de retinere. Cei doi barbati retinuti sunt Nemeth Gyozo si Raffael Sandor, numele femeii nefiind inca dat publicitatii.

"Politia a emis mandat de arestare pe numele lui Nemeth Gyozo pentru ca este suspectat ca a facut parte din grupul care i-a atacat pe sportivi. Acesta este al doilea arestat dupa ce Politia din Austria l-a retinut pe Raffael Sandor", a afirmat purtatorul de cuvant al Politiei locale, Piroska Varadi.

In atentia Politiei se mai afla si Sztojka Ivan (22 de ani) de etnie rroma. Toti cei trei suspecti sunt cetateni maghiari.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sambata noaptea, dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii
. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de la o masa alaturata, in urma caruia Cozma a fost injunghiat in zona inimii, iar alti doi colegi au fost grav raniti. Marian Cozma a murit in drum spre spital, in timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost injunghiat in zona rinichilor. Cei doi sunt internati in spital la terapie intensiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.