Scandal de proportii la Iasi, dupa ce 219 asistenti medicali din spitalele iesene au devenit studenti la Facultatea de Medicina Victor Papilian a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu si nu au frecventat nici macar o zi cursurile acestei institutii de invatamant superior medical.
Conducerea facultatii sibiene a acceptat sa inscrie asistentii medicali la presiunile presedintelui Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor (OAMM) Iasi, Liliana Iordache, sustine Buna Ziua Iasi, in editia electronica. Liliana Iordache a recunoscut ca un asistent medical se deplaseaza din cand in cand la Sibiu pentru a aduce cursurile pe CD si carti pe care le multiplica si le imparte cursantilor.

Revoltati de faptul ca celor 219 asistenti medicali li se permite sa obtina o diploma de asistent medical cu studii superioare contra unor sume de bani, prin invatamant la distanta, asistentii medicali studenti la UMF Iasi au sesizat Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si chiar pe presedintele si pe premierul Romaniei. La randul ei, conducerea Facultatii de Medicina Victor Papilian din Sibiu a declarat ca asistentii medicali din Iasi vor pierde toate drepturile si neaga faptul ca au trimis cursurile pe CD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.