Eurodeputata PSD Daciana Sarbu este, incepand de vineri, ambasadoarea WWF (World Wide Fund for Nature - Fondul Mondial pentru Natura) a evenimentului "Ora Pamantului" ("Earth Hour"), care va avea loc anul acesta pe 28 martie, cand oameni si institutii din intreaga lume vor stinge luminile pentru o ora.
Daciana Sarbu a acceptat invitatia facuta de WWF, cea mai mare organizatie de mediu din lume, urmand a sustine si promova "Ora Pamantului" in Romania, pe langa autoritatile locale si nationale, sectorul privat si societatea civila, precum si publicul larg.

"Este o deosebita onoare dar si o mare responsabilitate pentru mine sa fiu ambasadoarea WWF pentru acest eveniment. Este vital sa transmitem tuturor romanilor cat de importante sunt lupta impotriva schimbarilor climatice respectiv solutiile in acest sens. Vrem ca oamenii sa primeasca un mesaj puternic in sensul ca situatia se poate imbunatati prin schimbari mici la indemana fiecaruia dintre noi. Trebuie sa invatam sa ne pese. Doar astfel putem avea un viitor sustenabil, de care sa se bucure si copii nostri", a declarat Daciana Sarbu, membra a Comisiei pentru mediu a Parlamentului European (ENVI).


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.