La nici o saptamana de la arestarea sa, sirianul Zaher Iskandarani a fost pus in libertate de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, din cauza lipsei de probe.
Judecatorii au apreciat ca ancheta procurorilor se bazeaza doar pe indicii. Alaturi de Iskandarani, au fost eliberati si complicii sai, Eugen Iovescu, Ghanoum Obayda si Fadi Jamil, care l-au ajutat sa produca si sa comercializeze ilegal marci de tigari de prestigiu. Pe de alta parte, Philip Morris a depus o noua plangere impotriva sirianului in care cere sa fie cercetate societatile R&M Tobacco International, European Tobacco Romania si Romanian Tobacco Romania. Aceste societati comerciale sunt patronate, din umbra, de Zaher Iskandarani, iar actionar majoritar este mama sa, Nadra Sror.Din informatiile noastre, British American Tobacco, o alta mare firma producatoare de tigari, se pregateste sa formuleze o plangere penala asemanatoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.