Sorin a refuzat propunerea familiei sale de a se intoarce acasa la Sibiu si vrea sa revina la Prima TV. Mama lui spune ca nunta fiului sau se va tine asa cum a fost stabilit, pe 3 septembrie.

Sorin Miscoci nu a stat decit doua zile acasa, alaturi de membrii familiei, prilej cu care le-a povestit prin ce chin si clipe de cosmar a trecut in Irak. La sfirsitul saptaminii, Sorin a fost cu prietenii la o cabana din Cisnadioara, la 10 kilometri de Sibiu. O echipa de la Prima TV s-a aflat alaturi de acesta pentru a realiza un reportaj cu primele lui zile de libertate.
Elena Miscoci a confirmat ca Sorin se simte mai bine, "dar nu s-a refacut total".

Implinire profesionala

Familia l-a rugat sa nu mai plece la Bucuresti si sa stea acasa la Sibiu. Propunerea a fost refuzata categoric, Sorin Miscoci fiind decis sa revina la munca sa de la Prima TV. "Ca orice mama mi-as dori sa nu mai plece de la Sibiu. I-am zis ca ii gasim aici ceva de lucru, dar, asa cum ne asteptam, ne-a refuzat categoric. Ne-a spus ca el a tras tare ca sa ajunga la Bucuresti si ca acolo se simte implinit profesional. L-am inteles cu totii", spune Elena Miscoci.

Sorin avea planificata casatoria cu logodnica lui, Andreea, inca dinaintea rapirii sale in Irak. Dupa o relatie de mai bine de sase ani, cei doi au decis iarna trecuta sa-si uneasca destinele. Elena, mama lui Sorin, a marturisit ca fiul ei nu si-a schimbat decizia si ca nunta va avea loc la data stabilita. "Andreea si fiul meu se vor casatori pe 3 septembrie. Cred ca evenimentele petrecute i-au unit si mai mult. Oricum, ei se iubesc foarte tare si se merita unul pe celalalt", a mai spus mama cameramanului de la Prima TV.

Rapitii, in vizita la serviciu

Jurnalistii de la Prima TV, Marie-Jeanne Ion si Sorin Miscoci, rapiti timp de 55 de zile in Irak, s-au intors luni in redactie, unde fotografiile lor cu mesajul "Eliberati-i!" sint inca afisate pe pereti, conform agentiei Mediafax. Colegii i-au asteptat pe cei doi in fata sediului televiziunii, cu un banner pe care scria: "Bine ati venit! Va iubim!".

Insotiti de redactorul cotidianului "Romania libera", Ovidiu Ohanesian, Marie-Jeanne si Sorin au incercat sa faca fata emotiilor si sa vorbeasca pret de citeva minute cu colegii lor. La intrarea in birou, oamenii din redactie i-au inconjurat. Totul s-a intimplat la opt zile dupa ce au fost eliberati si la mai bine de doua luni de cind plecasera la Bagdad cu gindul de a face reportaje despre schimbarile politice din aceasta tara.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.