Karousel, prima galerie de fotografie de arta din Romania, va fi deschisa pentru public in Bucuresti, incepand de vineri, si va prezenta, pentru inceput, o colectie de 100 de lucrari realizate de fotografi romani si din strainatate, anunta organizatorii.

Printre expozantii romani de fotografii artistice se vor numara cunoscutii Dragos Lumpan (fotograf la National Geographic Romania), Cosmin Bumbut, Alexandru Paul, Alex Galmeanu, Cristian Crisbasan si Cornel Lazia, informeaza NewsIn.

Lucrarile expuse vor fi incadrate in tematici diverse si vor fi vandute in trei variante: doar print, montate pe suport din aluminiu sau inramate. Fiecare fotografie va fi disponibila in editii limitate, de la 20 la 50 de exemplare.

Colectia de lucrari expuse va fi alta in fiecare luna. In plus, galeria Karousel va gazdui si evenimente de lansare a unor artisti tineri, proiecte din zona foto si workshopuri.

Galeria Karousel va fi deschisa in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 11.00 - 20.00, si sambata, de la 11.00 la 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.