O casa de schimb valutar din Medgidia a fost jefuita, luni seara, de un individ mascat, care a reusit sa fuga cu 25.000 de lei dupa ce a amenintat-o cu o umbrela pe casiera, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit politistilor, casiera a fost atacata de un individ care purta o cagula si care a spart usa din placaj a casei de schimb. Seful Politiei Medgidia, comisar Vasile Daogaru, a declarat ca, dupa ce a amenintat-o pe angajata Mircea Doina (34 de ani), individul a sustras, dintr-un sertar al tejghelei, suma de 310 de dolari si 18.000 de lei. El avea asupra lui o umbrela si o teaca de sabie, pe care le-a folosit pentru a o speria pe angajata.

Casa de schimb valutar era recent infiintata si nu dispunea de sistem de alarma si nici dispozitiv de paza. Totusi, atacatorul a fost surprins de o camera de supraveghere de la un sediu de banca din apropiere. Politistii au prelevat probe si amprente de la fata locului si vor efectueze expertiza criminalistica a umbrelei pe care autorul a abandonat-o la casa de schimb valutar.

In ultima perioada, in judetul Constanta au fost inregistrate mai multe spargeri la societati de valori. Luna trecuta, casiera unei case de schimb valutar din Mangalia a fost atacata de doi barbati mascati, care au sustras din seiful casei de schimb aproximativ 45.000 de lei si, tot in luna decembrie, doua magazine de bijuterii din municipiul Constanta au fost sparte de hoti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.