Eduard Ovidiu Ohanesian a vorbit ieri pentru prima data despre cosmarul prin care a trecut 55 de zile. Scena rapirii, conditiile in care au fost tinuti, momentele critice in care si-au pierdut speranta, momentele de bucurie la aflarea vestii unei eliberari care a intarziat apoi sa se petreaca, despre toate acestea Ovidiu ne-a povestit cat de mult i-a permis starea din acest moment.

- "Au iesit mai multe persoane inarmate (...) si sub amenintarea armelor ne-au aruncat in portbagajul masinii pe Miscoci si pe mine"

- "Am fost sub pamant, intr-un beci de patru metri pe doi metri, inaltimea de 1.60... Era un tub la capatul caruia era un bec ce proiecta o lumina in peretele celalalt"

- "Din spion nu m-au scos, agent... probabil si din cauza atitudinii mele destul de rezervate. Eu am avut problemele cele mai mari la o caseta la care nu am putut sa plang (...) A fost un moment de criza extrem de tensionat, nu vreau sa intru in amanunte. Atunci Marie-Jeanne a reactionat extraordinar"

- "A fost un moment socant, cu Miscoci imbracat in portocaliu. Am crezut ca ne omoara pe rand. A fost un moment infricosator"

- "Basescu a fost extraordinar de intelept. A stiut continuu ceea ce face, a controlat continuu si e unul din factorii decisivi pentru care noi mai suntem acum in viata".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.