Procurorii timisoreni au finalizat ancheta penala intr-un caz scandalos si aproape incredibil: un barbat si o femeie sunt acuzati ca au pus la cale un viol pentru a se razbuna pe o minora de numai 15 ani, cunoscuta cu afectiuni psihice. Protagonistii revoltatorului incident nu sunt doi oameni oarecare. Alina Latcu (25 de ani), considerata complice la siluirea minorei, este profesoara de educatie fizica si sport la Liceul teoretic din Sannicolau Mare, iar concubinul ei, Adrian Neamtu (30 de ani), invinuit de coruptie sexuala si instigare la viol si perversiuni sexuale, este chiar unchiul victimei.

In actul de trimitere in judecata procurorii arata ca cei doi traiau in concubinaj de mai multa vreme, lucru care ar fi nemultumit-o pe mama profesoarei. Nepoata lui Neamtu, Adriana S., a facut greseala de a-i "turna" pe cei doi concubini, povestindu-i mamei dascalitei ca relatia celor doi nu a incetat, asa cum stia femeia, ci continua bine-mersi.

Suparati nevoie mare ca minora i-a dat de gol, cei doi "porumbei" au pus la cale un plan diabolic de razbunare, fara sa stea sa judece ca actioneaza in primul rand impotriva unui copil, iar in al doilea rand contra unei persoane bolnave, fara discernamant. Astfel pe data de 31 august a.c. au sunat-o pe Adriana si au chemat-o acasa la locuinta profesoarei sub pretextul ca i-au gasit cumparator pentru o... uniforma militara pe care victima, bolnava mintal, voia sa o vanda. In acel apartament se afla inca un barbat, iar cand minora a sosit proprietara a plecat de acasa, lasand-o pe mainile intrusului, stiind prea bine ce va urma. Unchiul fetei a trecut direct la subiect, cerandu-i sa se dezbrace. Fata a refuzat, dar fara succes. A fost amenintata cu moartea si silita sa intretina relatii sexuale cu acel individ. In tot acest timp Neamtu fotografia actul sexual, spunandu-i victimei ca ii va arata pozele bunicului ei, care o crestea de cand era mica.

Dupa consumarea violului profesoara a revenit acasa si s-a pus sa dea telefoane unor barbati dornici de amor cu o minora. Unul dintre interlocutori a cedat in final insistentelor femeii si a sosit la locuinta acesteia pregatit sa se "distreze". Minora a fost din nou violata si fotografiata, dupa care a fost lasata sa plece ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Adriana s-a dus insa glont acasa si i-a povestit totul bunicului ei. Imediat batranul a anuntat politia, iar astfel a inceput ancheta. Desi initial au negat orice implicare in scandaloasa fapta, cei doi autori morali au fost pusi sub acuzatie. Urmeaza ca instanta de judecata sa-si spuna cuvantul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.