Maternitatea Targu Jiu este implicata intr-un dublu scandal: doua familii au acuzat cadrele medicale de un schimb de nou-nascuti un bebelus care s-a nascut marti seara a decedat la cateva ore de la nastere.
Doua familii au acuzat reprezentantii Maternitatii Targu Jiu ca le-au schimbat bebelusii. Mariana Treanca si Emilia Ivan, doua tinere de 25 de ani, au nascut la sfarsitul saptamanii trecute, iar nou-nascutii au fost dusi la incubator. Dintr-o greseala a asistentelor, mamele au alaptat vreme de peste 32 de ore copilul celeilalte.

Pentru Mariana Treanca, din Motru, aceasta a fost prima nastere, iar femeia nu s-a gandit sa citeasca eticheta de la mana baietelului: "Nu m-am uitat la eticheta. Sotul meu a fost foarte suparat aseara, acum suntem mai linistiti. Copilul este brunetel, iar cel pe care l-am alaptat pana acum era blond. Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine", a spus Mariana Treanca. Emilia Ivan, cealalta mamica, originara din Bengesti-Ciocadia, mai are acasa un baiat in varsta de trei ani si jumatate: "Am fost socate amandoua, dar nu ne-am dat seama decat dupa ce ne-au spus asistentele".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.