Sorin Miscoci, ajuns la Sibiu: "V-am simtit acolo pe toti alaturi de noi"

Jurnalista Marie Jeanne Ion nu a ajuns, in noaptea de joi spre vineri, la casa parintilor ei din municipiul Buzau, unde era asteptata de zeci de jurnalisti, dupa intalnirea de joi seara, de la Cotroceni, ea luand decizia sa ramana peste noapte la Bucuresti.

Dupa miezul noptii, Magdalena Ion si Ana Maria Mihalcea, mama si, respectiv, sora lui Marie Jeanne, au sosit acasa dupa intalnirea pe care au avut-o cu presedintele Traian Basescu si grupul de jurnalisti. Magdalena Ion a declarat ca fiica sa a ales sa ramana peste noapte in Bucuresti. Ea a cerut ziaristilor care asteptau in fata casei ca Marie Jeanne sa fie lasata in pace macar un week-end, adaugand ca foarte curand va oferi toate detaliile pentru ca nu are nimic de ascuns. "A ramas in Bucuresti sa se odihneasca. E bine, dar e obosita, are nevoie de timp sa isi revina. Prima oara cand a coborat din avion a fost un strigat de eliberare. Rugam sa fie lasata in pace macar doua-trei zile, un week-end, cat sa isi revina si apoi va vorbi cu toata lumea pentru ca nu are nimic de ascuns", a declarat jurnalistilor, in noaptea de joi spre vineri, Magdalena Ion, mama jurnalistei de la Prima Tv, Marie Jeanne Ion.

In noaptea de joi spre vineri, Sorin Miscoci, cameraman la Prima Tv, a ajuns la casa parintilor sai de la Sibiu, unde a fost asteptat in fata blocului ore in sir, cu bucurie, de rude, prieteni apropiati, vecini si fosti colegi de breasla din Sibiu, fiind intampinat cu sampanie. Jurnalistul a fost primit cu urale, cu strigate si lacrimi de bucurie de catre ziaristii sibieni, care l-au imbratisat si i-au urat bun venit acasa. "Salut, mai, si bine ai venit acasa. Baietii sunt cu sampania", au fost primele cuvinte ale ziaristilor sibieni. Cand a ajuns in fata blocului, unde, in urma cu o luna, se organizau mitinguri de solidaritate pentru cei trei ziaristi rapiti impreuna cu ghidul lor, Sorin Miscoci a fost primit cu strigate de bucurie.

"Va multumesc la toti. Va multumim. Multumim presei si celor care au fost alaturi de noi. Ne pare rau ca, deocamdata, nu putem sa vorbim prea multe. Va rugam, sunteti colegii nostri si stiu ca ne puteti intelege, dar va fi o conferinta de presa in cateva zile si veti afla tot ce este de aflat. Ne bucuram foarte mult ca suntem acasa. Suntem intr-o perioada oarecum de... ne vedeti ca nu suntem chiar in regula. Emotiile isi spun cuvantul. Am aflat cam tot ce a fost de aflat despre ce au facut colegii nostri pentru noi. V-am simtit acolo pe toti alaturi de noi. Nu o sa va putem multumi niciodata pentru ce ati facut pentru noi", a declarat Sorin Miscoci la intoarcerea acasa. Elena Miscoci, mama lui Sorin, a declarat ziaristilor ca in urmatoarele zile familia va sta langa acesta si va avea grija de el, sa-l "dadaceasca" si sa-l "rasfete".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.