Statele Unite, tara cu cele mai multe spa-uri din lume, locul in care beneficiile acestor tratamente exotice au fost intelese si adoptate, este destinatia ideala pentru cei care au petrecut in exces in timpul Sarbatorilor de iarna si simt nevoia unei scurte perioade de relaxare. Astfel, Forbestraveler ne prezinta cele mai cautate resorturi de lux in aceasta perioada.
Healing Ohana, Hawaii

In Hawaii va puteti bucura de un adevarat paradis al tratamentelor spa. Aici puteti beneficia de un masaj traditional de relaxare, cu pietre fierbinti, cunoscut de sute de ani.

La acesta se adauga un intreg ritual misterios de purificare si tratare folosind tehnici stravechi in Hawai, precum lava intarita de la vulcani si pietrele de rau incalzite cu ajutorul uleiurilor esentiale.

Hotel Del Coronado, Coronado, California

Locatie a celebrului film Some Like it Hot, cu Marilyn Monroe, filmat in urma cu jumatate de secol, acest paradis reprezinta o destinatie ideala pentru recuperarea in urma sarbatorilor de iarna.

Astfel, puteti alege sa va cazati la una dintre noile cabane cu vedere spre mare si sa incercati Revival 1888, o masca fortifianta cu enzime si acizi din fructe.

Deasemenea, centrul spa este dotat cu un bar de vinuri, numit Enology, pentru cei care doresc sa continue sarbatoarea.

Pentru restul destinatiilor, click aici.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.