Tribunalul Cluj s-a pronuntat ieri in cazul tanarului Calin Gordea, mort in 2006, in urma unei incaierari din fata clubului Obsession. Instanta a stabilit ca cel care i-a aplicat lovitura mortala studentului este clujeanul Calin Bondor, dispunand condamnarea acestuia la patru ani de puscarie, dar cu suspendare.
Calin Gordea isi serba ziua de nastere

Dosarul „Obssesion” a fost unul care a ridicat multe probleme procurorilor din cauza ca nu au existat martori care sa fi vazut cine l-a lovit pe Calin Gordea in noaptea de 6-7 noiembrie 2006, cand acesta si-a pierdut viata. Tanarul se afla in acea seara in clubul Obssesion unde isi serba ziua de nastere impreuna cu mai multi prieteni. Se pare ca, la un moment dat, intre acestia si un alt grup de zece tineri a izbucnit un scandal. Oamenii de ordine sustineau atunci ca tinerii au disparut si ca s-au auzit apoi zgomote pe afara. Tinerii s-au luat la bataie, in timpul careia Calin Gordea a suferit o serie de traumatisme cranio-cerebrale, cazand pe trotuar. La fata locului a sosit si un echipaj al Ambulantei, incercind mai multe zeci de minute sa resusciteze victima. In ciuda eforturilor depuse de medici, tanarul a decedat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.