Nelu Pavel, consilier judetean si presedinte al Partidei Rromilor, filiala Gorj, este urmarit penal pentru favorizarea infractorului.
Impreuna cu acesta mai sunt urmarite penal, de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, alte opt persoane, acuzate ca s-au implicat in influentarea declaratiilor unor martori dintr-un dosar in care era anchetata o tentativa de omor. Pana in prezent, procurorii au audiat zeci de rromi din cartierul Obreja, Targu Jiu, si au dispus deja retinerea a doua persoane. Este vorba de Grigore Caldararu, zis «Goricanul», si Doina Bobu, care au fost retinuti in seara zilei de luni, sub acuzatiile de favorizarea infractorului si marturie mincinoasa, iar ieri au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Printre cei urmariti penal se afla si Alin Bobu, consilierul pe probleme de rromi al prefectului de Gorj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.