Caminul E-Leu din complexul studentesc Leu al Universitatii Politehnica din Bucuresti (UPB) va fi renovat in acest an cu o suma estimata intre 10 si 12 milioane lei, fara TVA, potrivit unui anunt al universitatii

Pentru aceste lucrari de reparatii generale si renovare, UPB organizeaza o licitatie deschisa si va suporta din venituri proprii necesarul investitiei.

Compania care va fi desemnata castigatoare are termen sase luni, de la data atribuirii contractului, pentru a finaliza lucrarile.

Companiile interesate trebuie sa depuna cererile de participare pana la 21 ianuarie 2009, data la care vor fi deschise ofertele.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 200.000 lei si o garantie de buna executie a contractului in cuantum de 10% din valoarea fara TVA a contractului.

De asemenea, cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani a acestora trebuie sa fie de minim 10 milioane lei si mai trebuie sa faca dovada ca au incheiat si executat integral in ultimii trei ani un contract pentru produse identice sau similare, in valoare de cinci milioane lei (valoare ce poate fi realizata prin insumarea a cel mult trei contracte), potrivit conditiilor cerute de UPB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.