Un buzoian din localitatea Movila Banului, intors de cateva luni din strainatate, si-a omorat, vineri noaptea, soacra si apoi fiica de numai 16 ani, iar sambata dimineata s-a predat la politie.

Barbatul a fost audiat de anchetatori si si-a recunoscut crimele, potrivit NewsIn. Duminica, dupa autopsia celor doua cadavre, barbatul va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva. El va fi supus si unei expertize psihiatrice si daca se constata ca a avut discernamant in momentul comiterii faptei, va fi acuzat de omor deosebit de grav, pentru care risca inchisoarea pe viata.

"La cercetare am gasit in gospodaria barbatului o franghie legata chiar deasupra beciului, iar invinuitul a declarat ca a incercat de zece ori sa se sinucida. Dupa o noapte de remuscari, a luat prima rata si a venit in Buzau sa se autodenunte" a spus procurorul Aurelian Iana.

Barbatul, in varsta de 41 de ani, le-a declarat anchetatorilor ca a omorat-o pe batrana cu pumnii. A mers acasa, s-a gandit ca nu are cu cine sa ii ramana fiica si a ucis-o si pe ea in somn, la doua ore dupa ce ii omorase bunica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.